中照网logo

规划

>主页 > 规划 > 事例 >正文

Almington大街住所灯火规划

2019-05-31    

来历:谷德规划网

10957

导语: Almington大街住所是Finsbury公园中一栋维多利亚式的排屋,项目内容包含修建侧边扩建部分及首层内部的重构和整修,首要是经过侧边加建部分扩增厨房面积,并在首层凭借高效存储解决方案腾出更多的运用空间。 业主Michael 点评道:“与Amos协作十分愉快,咱们对终究规划作用十分满足。

Almington大街住所是Finsbury公园中一栋维多利亚式的排屋,项目内容包含修建侧边扩建部分及首层内部的重构和整修,首要是经过侧边加建部分扩增厨房面积,并在首层凭借高效存储解决方案腾出更多的运用空间。 业主Michael 点评道:“与Amos协作十分愉快,咱们对终究规划作用十分满足。从一起讨论规划理念到协助咱们寻觅承包商再到项目办理,整个进程体会都十分棒。新扩建部分彻底改变了咱们的新家,咱们十分喜爱寓居在这儿。”

▼重构和整修项目的首要空间概览,interior view of the main reconfiguration and refurbishment space

image.png

Almington Street House is a Victorian terraced house in Finsbury Park and comprises a side extension, as well as ground floor internal reconfiguration and refurbishment. The brief was to enlarge the kitchen with a side extension and make more space on the ground floor with efficient storage solutions throughout.“We had a great time working with Amos and are really delighted with the result. A great experience throughout, from collaboratively working on design concepts, to helping us find contractors, to project management. Our new extension has completely transformed our home and we’re so enjoying living in it.” – Michael, Client.

▼轴测图,axonometric drawing

扩增部分运用砖砌筑而成,连续现有住所的伦敦砖块色彩。内部改造工程包含一个改进宜家风格的厨房,运用胶合板饰面和定制的厨房中岛。厨房后边增加了一个新客用卫生间。起居室墙面内隐藏着用于存贮外套和鞋子的衣柜。高效动力办法包含选用LED188bet.com和坐落厨房、餐厅地板下的新供暖管道,这也进一步加强了室内漂亮一致,减少了凌乱。

▼扩建部分选用砖石结构,the extension is finished in brick

The extension is finished in brick, to complement the tone of the London stock brick of the existing house. Internal alterations includes a modified IKEA kitchen finished with plywood fronts with a bespoke kitchen island design. A new guest WC was added behind the kitchen. A concealed wardrobe was built into the wall of the living room to provide storage for coats and shoes. Energy efficient features, including LED lighting and new plumbing with underfloor heating in the kitchen and dining area, also add aesthetic uniformity and reduce clutter.

▼起居室,living room

一扇大面积的无框窗户作为内部沿窗座位区,供给从充溢阳光的扩建及厨房区域欣赏花园的视角。侧边扩建部分运用翼片状木材支撑结构,室外掩盖锌板,放置在砖间隔墙上。大面积的房顶窗户将光线引进厨房,加强了衔接前方起居室与后部花园之间空间的联络。

A large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden from the new light-filled side extension and kitchen. The side extension is formed by resting structural timber fins, externally clad in zinc, onto the brick party wall. A large roof light brings daylight into the kitchen and improves connections between the spaces linking the front living room with the rear garden.

▼厨房区域侧边扩建部分运用翼片状木材支撑结构,the side extension is formed by resting structural timber fins

▼一扇大面积的无框窗户作为内部沿窗座位区,供给朝向花园的欣赏视角,a large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden

▼砖墙上的木制收纳柜,storage shelf on the brick wall

image.png

▼厨房橱柜,kitchen cabinet

image.png

项目供给了一个完结如此多构思主意的时机,规划师期望打造一种住所化的、功能性的、具有家庭导向的住所,但整个项目又具有一种激烈的规划感,能够真实完结从翻新到‘转型‘的改变。这座住所规划标明人们不需要昂扬的预算和大面积的空间就能够具有一个美丽而共同的家。规划师与业主的协作十分愉快,他们也很快乐看到业主在新环境中舒适的安靖下来,习惯为人爸爸妈妈的日子。

This project offered the opportunity to bring so much creative thinking to the table – we wanted to create something homely, functional, and family-orientated, but with a strong design sense throughout which really elevates the scheme from a refurbishment to a ‘transformation’. It just shows that you don’t need a huge budget or masses of space to create a beautiful and unique home. The clients were a pleasure to work with and we are so pleased to see them settling in comfortably to parenthood within their new surroundings.

▼房顶天窗结构细节,detail of the roof windows

image.png


m88 188bet uedbet 威廉希尔 明升 bwin 明升88 bodog bwin 明升m88.com 18luck 188bet unibet unibet Ladbrokes Ladbrokes casino m88明升 明升 明升 m88.com 188bet m88 明陞 uedbet赫塔菲官网 365bet官网 m88 help

标签:住所  188bet.com  灯火  

只要登录之后才能够谈论,请点击这儿谈论

在线点评

表情

输入验证码:   

验证码

宣布谈论

smile

188bet.com网官方在线QQ咨询:AM 9:00-PM 6:00
广告/企业宣传推行咨询:
活动/展会/项目协作咨询: 市场部
新闻/论文投稿/企业专访: 李先生
媒体协作/推行/友情链接: 市场部

188bet.com网网友沟通群:2223934、7921477、9640496、11647415

188bet.com网188bet.com规划师沟通群:2223986、56251389

我国工作188bet.com规划师QQ群:102869147

X